luni, 21 martie 2016

Produse din sticlă de la KULT-ART FUSION

Decoraţiunile din sticlă sunt la mare căutare datorită diversităţii formelor, a culorilor disponibile într-o gama largă şi a faptului că se pretează oricărui spaţiu, fie el intim, de locuit, sau public, cum ar fi instituţiile, saloanele ce desfăşoară diferite activităţi sau magazine.
Întotdeauna un astfel de obiect decorativ va da locului strălucire, elegantă şi rafinament.

Dacă sunteţi în căutarea unor produse din sticlă atunci prezentarea mea vă va ajuta în acest sens. Cum şi eu sunt o  iubitoare a frumosului şi consider că o locuinţă trebuie să aibă personalitate, am căutat să aflu de unde pot cumpăra obiecte din acest material impresionant .
Atenţia mea s-a îndreptat către KULT-ART FUSION, o societate cooperativă ce desfăşoară activităţi de prelucrare a sticlei prin fuziune.
Meşteri pasionaţi cu mâini de aur reuşesc să creeze adevărate opere de artă care prind viaţă în atelierul din Comuna  Dărmănesti, judeţul Suceava.
Principalul obiectiv al acestei societăţi este de a ajută familiile nevoiaşe, persoanele cu dizabilităţi , persoane de etnie rromă şi familiile monoparentale sau cu mai mulţi de doi copii, prin crearea locurilor de muncă, prin calificare şi  integrarea pe piaţa liberă a muncii.

În prezent opt persoane realizează o gama largă de produse din sticlă fuzionată: un manager, 1 specialist prelucrare sticlă şi coordoonare echipă sticlari, 1 specialist decorator produse de sticlă şi 5 angajaţi persoane care aparţin grupurilor vulnerabile.
Site-ul de prezentare este totodată şi magazinul de unde puteţi cumpăra aceste obiecte iar modalitatea de achiziţionare este una foarte simplă ca în orice magazin online.
Pe site vă stau la dispoziţie două numere de telefon : 0744 950 292 / 0727 804 065 şi o adresa de email:office@glassfusionkultart.ro   unde puteţi afla orice fel de informaţie legată de produse dar şi despre eventuale colaborări .
Dacă sunteţi din loc din judeţul Suceava sau de oriunde şi  doriţi să vizitaţi acest atelier, adresa acestuia este următoarea: Localitatea Măritei, com. Dărmănesti, 537 A, nr 12, jud. Suceava, România.

Meşterii acestui atelier  sunt printre puţini care realizează lucrări de mare  anvengură  cum ar fi vitraliile din sticlă pentru lăcaşe de cult, locuinţe sau alte destinaţii.
Originalitatea şi creativitatea se regăsesc în obiecte inedite cum ar fi decoraţiunile de iarnă cu Moş Crăciun, fulgi de nea sau îngeraşi din sticlă fuzionată.
La categoria bijuterii veţi găsi pandantive create cu mult stil care vă pot înfrumuseţa ţinuta.


 Platourile sunt de departe cele mai spectaculoase pe care le-am văzut până acum. Preţurile acestora variază între 30 şi 95 de ron iar gama largă de modele oferă tuturor posibilitatea de a integra un asemenea obiect în orice spaţiu.
Echipa KULT-ART FUSION a fost prezenţa la  Târgul de Cadouri de Crăciun, Romexpo unde sutele de vizitatori au putut viziona aceste creaţii  unicat, lucrate manual din sticlă fuzionată .
Mărţişorul a venit şi el cu o prezentare în cadrul  Shopping City Suceava unde obiectele realizate de  KULT-ART FUSION au reuşit  promoveze artă şi tradiţia creativă din Bucovina, precum şi produsele confecţionate de artizani şi meşteri populari.
Dacă doriţi să vă înfrumuseţaţi casa cu decoraţiuni din sticlă atunci cumpăraţi de la această societate pentru că astfel veţi sprijini economia românească dar şi famiile dezavantajate social.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu