duminică, 6 martie 2016

Costume de baie de calitate

Veţi spune că mai este destul timp până când vom putea purta costume de baie şi ne vom bucura de soarele arzător al verii, însă niciodată nu este prea devreme să vedem care sunt ultimele tendinţe în materie de modă şi mai ales, să ne relaxăm citind un articol.
Pentru că de obicei duminica o dedic familiei şi nu prea intru pe calculator, astăzi am făcut o excepţie după ce am primit pe mail newsletter-ul de pe site-ul www.costume-baie.ro cu nişte oferte interesante pentru ca vara să nu ne prindă nepregătite.

Nu toate femeile au un abdoment sculptat aşa că purtarea unui costum de baie la plajă devine pentru ele un motiv de jenă, de aceea am făcut o selecţie între acestea, pentru a le arăta doamnelor că absolut toate se pot  bucura de corpul lor.


Preferatul meu este costumul de baie Monaco datorită combinaţiei de culori şi a faptului că este întreg.Cupele sale sunt căptuşite iar sutienul este prevăzut cu balene  laterale flexibile pentru susţinere.Pentru mărimile L şi XL are bureţei push-up detaşabili.De asemenea bretelele sunt reglabile, iar sutienul se prinde la spate cu o clemă.



Este foarte frumos şi reuşeşte datorită designului încântător să pună talia în evidenţă.
Produsul este  original certificat cu hologramă, realizat din ţesătură italiană Carvico (rezistentă la lumina soarelui şi frecarea de nisip, perfect opac, asigură uscare rapidă).


Dacă v-au plăcut alegerile mele vă invit pe site unde veţi găsi mai multe modele de costume de baie, pentru toate gusturile.Produsele sunt originale, realizate cu grijă şi din materiale de cea mai bună calitate.
Aveţi la dispoziţie trei modalităţi de plaţă: cu cardul, totul este sigur, ramburs sau prin transfer bancar.
Să vină vara!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu