miercuri, 23 martie 2016

Încărcare freon auto în Bucureşti

-Mergem la Bucureşti, se aude un glas de copil venind din camera cealaltă!
Este fiul meu cel mare, care anul acesta a reuşit împreună cu nepoţelul nostru din Italia să îi convingă pe tăticii lor că o excursie în Capitală este tot ce îşi doresc ( abia aştepta  soţul să vadă Naţional Arena, aşa că nu le-a fost greu picilor).

Nepotul nostru, fiul verişorului meu, este jumătate român, jumătate italian, iar mama lui este o mulatră superbă stabilită la Napoli de când avea doar câţiva anişori, cu părul numai inele şi foarte prietenoasă.
Anul acesta am văzut-o pentru prima oară aşa că era musai ca totul să iasă perfect.

I-am dus de dimineaţă pe ceilalţi băieţi ai noştri la socri, şi împreună cu rudele am plecat spre Bucureşti cu vanul lor.
Toate bune şi frumoase, învăţam de la Albertina câteva cuvinte în italiană când geamurile maşinii încep să se aburească şi o aud pe italianca noastră că strigă panicată:
- Antonio, fa caldo!!
Şi Albertina începe să se înroşească toată la faţă...
Antonio (Anton pe româneşte, nume pe care mătuşa, femeie bisericoasă din fire, i l-a dat vărului meu după Sfântul Anton) opreşte de urgenţă maşina şi începe să scotocească prin geanta de voiaj pentru a găsi  nebulizatorul şi pune grăbit câteva picături în acesta şi i-l pune la gură soţiei.
Reuşeşte să rostească doar că este alergică la mirosuri neplăcute şi  praf şi că îi se face rău de la căldură...
O situaţie în care am înlemnit cu toţii aşteptând ca Albertina să dea un semn de viaţă.
După vreo două minute de inhalaţii îşi revine şi reuşim să o scoatem din maşină, să ia aer .
Eram la intrarea în Bucureşti, mai exact în Militari şi maşina noastră miroasea îngrozitor.
Anton verifică maşină şi spune stupefiat:
-Instalaţia aer condiţionat auto  este problema!
-Nu am mai fost de mult timp cu ea la un service. Este nevoie de curăţare miros şi încărcare freon, altfel o să murim de cald în maşină.
-Bine că nu te-ai gândit până acum la asta, îi răspunde soţul, deja iritat de situaţie.
-Unde naiba găsim noi acum o firmă care să facă igienizare aer condiţionat auto?

Întotdeauna femeile găsesc soluţii la situaţii disperate aşa că  îmi deschid geanta, aprind telefonul şi tastez : freon auto Bucureşti.
Google, prietenul meu cel mai bun, a găsit rezolvarea, şi anume: "www.freon-auto.com,  
firmă cu peste 10 ani de experienţă în servicii de climatizare,  încărcare freon auto şi igienizare instalaţii aer condiţionat."
Deplasare la domiciuliu, oriunde în Bucureşti!
-Ei sunt băieţii mei! exclam eu şi sun la numărul de telefon găsit pe site.
Echipa a venit foarte repede şi în doar 35 de minute i-au făcut  maşinii noastre "puturoase" un serviciu complet de diagnosticare a instalaţiei de climatizare, curăţare şi reîncărcare freon, plus  schimbul uleiului şi igienizarea completă a instalaţiei.
-Cea mai profi firmă din domeniu!
Nici nu are cum să nu fie aşa, dovadă stau recenziile clienţilor de pe site, unde veţi găsi doar cuvinte de laudă! 
Dragilor, că să nu păţiti ca noi, faceţi o verificare din timp instalaţiei de climatizare a maşinii, altfel riscaţi să vă coaceţi în propriul automobil şi să nu mai vorbesc de mirosurile neplăcute.
Trebuie să ştiţi că în fiecare an 10% din agentul de răcire se pierde doar pe la îmbinări şi garnituri aşa că nu credeţi vorbe de genul "controlul climatizării nu este necesar."
Toate maşinile au nevoie de o revizie periodică, asta include inclusiv cea a aerului condiţionat.
Indicat este că cel puţin o dată la trei ani să apelaţi la o firmă de specialitate pentru a evita incidentele neplăcute.
Nu uitaţi că aparatul de aer condiţional al maşinii dvs este mediul propice de înmulţire al bacteriilor şi fungilor.
Apelaţi cu încredere la freon auto Bucureşti şi veţi respira aer curat la  temperatura ideală în confortul propriei maşini!

După toate peripeţiile seară ne-a prins urlând de mama focului la primul meci pe Naţional Arena dintre Steaua şi Petrolul!Cu siguranţă Albertina noastră va avea ce povesti nepoţilor la bătrâneţe!


Articol scris pentru Spring Super Blog 2016!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu