marți, 16 februarie 2016

Produse Dafina realizate 100% din ingrediente naturale

Bună fetelor,
Săptămâna a început cu o bucurie din partea DAFINA , producător de cosmetice şi săpunuri naturale realizate 100% din ingrediente naturale:uleiuri și unturi vegetale organice, majoritatea virgine – obţinute prin presare la rece, extracte uleioase sau glicerinice din plante bio-active, uleiuri esențiale naturale pure, fără ingrediente sintetice sau solvenți, antioxidanţi naturali vegetali, vitamine cosmetice naturale, argile pure provenite din zone lipsite de poluare.
Am primit patru săpunuri care miros extraordinar de bine şi un balsam de buze, care este perfect pentru această perioadă rece,şi nu numai.
Am rămas plăcut surprinsă de parfumul delicat al săpunurilor...nu m-am putut abţine şi le-am desfăcut  pe toate.


Să începem!
*Săpun Dafina AROMAT realizat prin saponificare la rece.Acest produs are proprietăţi revigorante şi purifiante datorită uleiurilor pure şi pulberilor conţinute.
Este recomandat pentru tenul mixt sau gras şi are efecte benefice asupra pielii sensibile, deshidratată şi devitalizată.

*Săpun Dafina MORCOVI şi CĂTINĂ este recomandat tenului sensibil şi uscat.Abia aştept să îl încerc deoarece are proprietăţi emoliente şi regenerante.
Culoarea lui m-a cucerit! Este tonică şi naturală.

*Săpun Dafina TREI FRAŢI PĂTAŢI  cu proprietăţi antibacteriene, este un produs pe care îl recomand cu drag în special persoanelor a căror piele este predispusă la alergii.Miroase revigorant, iar uleiurile pure din compoziţie au rol detoxifiant.

*Săpun Dafina CAFEA ANTICELULITICĂ  este recomandat persoanelor care suferă de celulită.Cafeaua măcinată din compoziţia acestui săpun activează circulaţia periferică şi exfoliază celulele moarte.Datorită untului de shea pielea rămâne catifelată şi vitalizată după utilizare.
*Şi ultimul produs primit este balsamul de buze pe care deja l-am testat.Este atât de delicios încât  îţi vine să îl mănânci.Însă ce mi-a atras atenţia foarte mult este lista de ingrediente,100% NATURALE!
Unde de shea, ulei virgin de ricin şi măsline, ceară de albine, ulei de cătină, vitamina E, extract de pepene galben(lui i se datorează mirosul ).Buzele rămân moi şi hidratate.


Pentru că Dafina comercializează o gamă largă de produse dedicate îngrijirii personale vă invit pe site unde veţi  găsi o alternativă sănătoasă la produsele clasice din comerţ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu