duminică, 28 februarie 2016

Domnilor, ce cadouri faceţi de 8 Martie?

Primăvara ne bate la uşă cu temperaturi plăcute, cu miros de flori şi cu încă un motiv de a dărui.
În clubul tăticilor din cartier(organizaţie secretă pe care am reuşit cu greu să o localizăm ) se poartă discuţii aprinse pe tema 1 Martie şi 8 Martie.
Oare ce cadouri vom dărui  soţiilor?... Zic aceştia de zor.
Dacă de 1 Martie vor scăpa mai uşor ţinând cont că marketurile şi pieţele sunt pline de flori care mai de care mai frumoase, iar mărţişoarele au apărut încă de acum câteva săptămâni, de 8 Martie treaba nu mai este atât de uşoară.

Femeia trebuie respectata şi "cadorisită"...asta e clar, aşa că am făcut o selecţie în special în rândul hăinuţelor, că doar orice femeie se bucură atunci când primeşte cadou bluza la care se uită în vitrină de ceva timp sau perechea de pantofi la care visează în fiecare seară.
  
Am găsit această  bluză de damă Adele  realizată din şifon, cu o croială lejeră şi în culori deosebite.

Roşu este culoarea pasiunii aşa că această bluză poate fi  făcută uşor cadou femeii importante din viaţa dvs.Este o alegere deosebită şi datorită croielii sale, bluziţa Kailyn  pune în valoare talia.Este confecţionată din vâscoză de înaltă calitate cu adaos de fibre elastice.

O cămaşă frumoasă recomandată pentru a fi purtată primăvara este următoarea. Bella este realizată din vâscoză de înaltă calitate, are mâneci 3/4, se închide cu nasturi în faţă  şi  are curea inclusă.

Dacă v-au plăcut alegerile mele vă invit pe site-ul e-lenjerie.ro pentru a viziona o gamă largă de produse, la preţuri avantajoase şi de calitate superioară.
Enjoy shopping!

Ps.Domnilor nu uitaţi de ciocolată! Doamnele iubesc ciocolata, chiar dacă mereu sunt la dietă :) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu