miercuri, 10 februarie 2016

Ciorapii modelatori îţi fac picioarele mai frumoase

Dresul  este un accesoriu vestimentar care dă unei ţinute eleganţă reuşind de multe ori să ascundă mici defecte ale picioarelor cu ajutorul  modelelor interesante şi de efect.
Industria vestimentară lansează în fiecare an colecţii de succes ce aduc pe piaţă materiale inovatoare care reuşesc să facă minuni.
De exemplu ciorapii clasici negri s-au transformat în adevăraţi modelatori pentru picioare, coapse şi burtică.Aşa a apărut o noua categorie de dresuri, şi anume ciorapii medicinali (modelatori).
Cei de mai jos sunt concepuţi pentru a previne formarea celulitei şi a varicei. De asemenea relaxează picioarele reuşind să ne scape de senzaţia de picioare umflate şi obosite.


Ciorapii Fiore sunt special realizaţi pentru a ridica posteriorul, având efect de press up.
Pentru doamnele care doresc să îi achiziţioneze am o surpriză: aceştia beneficiază de reducere în acest moment.
Pentru femeile care se confruntă cu varice am o veste bună :ciorapii Egeo Medica+ cu presiune graduală sunt perfecţi  pentru persoanele care suferă de dureri, edem, oboseală sau umflarea picioarelor.
 Sunt recomandaţi  atât pesoanelor sedentare, cât şi celor care stau în picioare, precum şi pentru femeile însărcinate, îmbunătăţind circulatia sângelui. 
Indiferent de ocazie aveţi grijă ca dresul cumpărat să vă avantajeze din punct de vedere estetic şi să vă ofere senzaţia de confort şi nu de picioare obosite datorită presiunii pe care aceştia o exercită asupra lor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu