luni, 8 februarie 2016

Cadouri cu personalitate de la MiniMeCraft

Ce mult îmi place luna iubirii!
Peste tot vezi numai pluşuri, zorzonei made în China şi păpuşi isterice care cântă cu o voce înfundată precum ţeava de eşapament a unei maşini vechi:"I love you".
Nu am nimic cu aceste "artificii" de ocazie...dar prea multe, fără nici un pic de personalitate, totul făcut la duzină...In the name of love!

S-a pierdut până şi farmecul acestor sărbători, una importată, alta autohtonă,  care simbolizează iubirea şi respectul dintre două persoane.
Dacă până acum câţiva ani, Valentine's Day era îmbrăţişată timid de români, acum a devenit una dintre sărbătorile preferate de către cei îndrăgostiţi, şi  este un moment frumos pentru a-i arăta partenerului/partenerei cât de mult îl/o iubeşti.
Probabil de aici şi invadarea magazinelor şi pieţelor cu tot felul de maimuţoi roşii, roz sau în nu ştiu câte culori...

În căutarea unui cadou special, care să îi arate partenerului dragostea şi  nu să îi intre în ochi culoarea stridentă a ursuleţului sau inimioarei(Vai, câte din-astea are o prietenă!), am găsit ceva pe gustul meu şi sper să vă surâdă şi dvs ideea unui astfel de cadou.

For the love of God, nu o singură dată barbaţii s-au visat adevăraţi supermani care pot modela lumea după bunul lor plac sau că pot întoarce toate privirile doamnelor la pectoralii lor bine lucraţi.

Ok, ladies! Acum puteţi să le mângâiaţi orgoliul cu un cadou inedit pentru iubit ,soţ, amant sau prieten.
O statuetă personalizată, just a minime craft este un cadou interesant, realizat 100% handmade de artişti cu viziune, care doresc să vă arate că dragostea poate fi exprimată şi altfel.

 *De unde cumpărăm statuete personalizate şi cum se realizează acestea.
Intraţi pe MiniMeCraft alegeţi statueta preferată, o personalizati(cap mişcător sau fără), încărcaţi două fotografii,de preferat faţă şi profil, apoi adăugaţi descrierea ochilor şi a părului, salvaţi totul  şi nu uitaţi să plasaţi comanda.
*Partea cea mai interesantă este că vă puteţi personaliza în totalitate statueta.Dacă nu doriţi de exemplu unul din modele disponibile pe site, şi vreţi ca "the mini one" să arate exact ca persoana căreia îi este adresat cadoul, atunci cei de la MiniMeCraft vor reda cu o acurateţe exemplară, gesturile şi trăsăturile dorite.
Vrei ca iubitul să aibă lângă el chitara preferată sau ţii neapărat ca bichonul tău să aibă o copie în miniatură?
Nu ai reuşit să pleci în vacanţa mult visată?Acum poţi aduce palmierii la tine acasă şi pe tine sorbind dintr-un mojito, într-un cadru exotic.Această echipă de sculptori experimentaţi pot crea fundaluri deosebite.
Nimic nu este imposibil pentru ei!
Pe site veţi găsi modele diverse de statuete, pentru ea şi pentru el, inclusiv o categorie dedicata evenimentelor speciale cum este nunta.
Cât de simpatici sunt mirele şi mireasa!!

*Cea mai bună parte este că trimit statuetele ORIUNDE ÎN LUME.
Yes,baby...Dacă esti plecat din ţară şi vrei să îţi surprinzi partenerul sau o persoană dragă cu un cadou personalizat, MiniMeCraft  are grijă ca statueta ta să ajungă la destinaţie.

*Vrei o reacţie pe măsură la deschiderea cadoului? 
Atunci alege o statuetă personalizată de la MiniMeCraft!
Ps.Ştiu pe cineva care va rămâne uimit la un asemenea mini el. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu