vineri, 19 februarie 2016

Blogatu.ro, site-ul de unde îmi culeg informaţiile


Dacă vrei să îţi cumperi un smartphone Allview şi încă nu ştii ce model ţi se potriveşte, atunci Blogatu.ro te poate ajuta.
Marius Călugăru alias Blogatu, este în topul bloggerilor cu cele mai documentate review-uri şi unboxing-uri despre orice fel de gadget Allview, şi nu numai.
Îl găseşti pe canalul său de Youtube  unde are postate peste 1000 de videoclipuri cu vizualizări record.
Cum am descoperit Blogatu.ro?
Cred că în urmă cu vreo doi ani când voiam să aflu mai multe informaţii despre tableta Allview WI10N, şi Marius a fost cel care m-a convins că este un produs interesant, care merită achiziţionat.
*A urmat apoi lansarea blogului meu şi prima competiţie de blogging la care am participat pe BlogAwards.ro, platformă  deţinută de Marius, pe care găseşti cele mai de succes concursuri pentru bloggeri, cu premii pe măsură.Marius are grijă să ne ţină cu  tastatura  în priză de fiecare dată.

*Să o spun şi pe asta!
Primul meu serial turcesc pe care l-am urmărit cu sufletul la gură datorită rezumatelor găsite pe Blogatu.ro, a fost Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii.
S-a întâmplat de câteva ori să ratez câte un episod, însă Marius m-a ţinut la curent cu ajutorul articolelor sale scrise  într-o manieră  demnă de un regizor de film.

De ce aleg Blogatu.ro
*În primul rând pentru informaţiile preţioase şi articolele bine documentate pe care le găsesc pe site.
*Faptul că se află în top 30 Zelist, alături de nume sonore din mediul online, atestă încă o dată calitatea site-ului.Cu o medie de 200 de articole scrise lunar, Blogatu.ro realizează performanţe greu de egalat.
*Îţi oferă posibilitatea să te promovezi pe site-ul său.Sunt o mulţime de bloggeri care au prins aripi de când Marius le-a publicat articolele în secţiunea "Propuneţi linkuri".
*De asemenea "Interviuri  cu  bloggeri" oferă tuturor posibilitatea de a se face cunoscuţi în blogosferă.
*Un mare plus este şi designul site-ului Blogatu.ro, care are un meniu uşor de accesat iar articolele sunt prezentate într-o maniera interesantă, fără a te invada de reclame.
*Nu ştiu câte ore doarme pe noapte acest om, de are timp să se ocupe de atâtea proiecte, însă tot ce face este la cel mai înalt nivel.
*Dovadă stă şi lansarea de curând a site-ului TestArea.ro, dedicat review-urilor.Cele mai tari gadgeturi trec prin mâinile sale, şi fiecare componentă este analizată amănunţit, pentru ca tu să cunoşti ceea ce cumperi.

Câteva cuvinte despre omul  Marius Călugăru 
*Îmi amintesc şi acum primele articole pentru BlogAwards şi stângăcia de care am dat dovadă în special când venea vorba de linkuri sau  respectarea unor cerinţe din cadrul probelor.
-Cine a fost lângă mine, gata să răspundă la orice nelămurire?
Marius, bineînteles.
De fapt este un "big brother"  pentru toţi bloggeri.Mereu dispus să te ajute, omul acesta răspunde la mesaje şi la 12 noaptea.
Este un adevărat profesionist şi tratează cu respect fiecare blogger în parte!
*Este un filantrop şi s-a implicat de-a lungul timpul în foarte multe acţiuni caritabile din dorinţa de a da o  şansă tuturor.
*Liberal convins, omul acesta spune lucurilor pe nume.Avem nevoie în ţara asta de modele, iar Marius Călugăru este unul dintre ele.
*Nu în ultimul rând, este OLTEAN de-al meu, iar noi oltenii suntem oameni iuţi, cu mintea ageră şi inima caldă.

       Blogatu.ro a devenit sursa mea de informaţii si sper că şi a dvs!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu