duminică, 20 decembrie 2015

Crăciunul Bloggerilor 2015



Mai este atât de puţin şi anul 2015 se încheie.
A fost un an frumos,cu încercări, dar şi cu reuşite.Cel mai mult m-a bucurat faptul că am participat la diferite competiţii de blogging .
BlogAwards încă ne ţine  în suspans cu o nouă campanie foarte interesantă,cu premii pe măsură şi anume, Crăciunul Bloggerilor 2015.
Dacă ai un blog şi  îţi place să scrii ,te invit să ni te alături.
Să ştii că nu va fi uşor însă satisfacţia că ai reuşit este extraordinară.
Te invit să arunci o privire peste regulament!

REGULAMENT


Art. 1. Bloggerii înscrisi în Crăciunul Bloggerilor 2015 pot alege la ce campanii participă (un blogger poate participa la o singură campanie, la două sau la toate campaniile). Dacă un blogger participă la o singură campanie, poate câştiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
Art. 2. Clasamentul Craciunul Bloggerilor 2015 se realizează în funcţie de media notelor obţinute de fiecare participant de-a lungul concursului la campaniile individuale din Crăciunul Bloggerilor şi a notei obţinute în urma articolului de promovare. Premiul cel mare va fi acordat bloggerului cu nota cea mai mare la finalul evenimetului.
Art. 3. Nota finală se va calcula după următoarea formulă: media notelor + nota articol promovare împărţite la 2.
Art. 4. În caz de egalitate câştigătorul va fi ales de către Echipa BlogAwards prin jurizarea articolului de promovare a concursului.
Art. 5. Premiile fiecărei campanii individuale vor fi acordate de către sponsori, în termen de 45 de zile de la finalizarea jurizării. La acest regulament se adaugă regulile prevăzute în fiecare campanie individuală din cadrul Crăciunul Bloggerilor 2015. Campaniile individuale participante vor fi anunţate pe aceasta pagină cu link către campanie în partea superioară a acestui articol.
Art. 6. Un blogger se poate înscrie cu minim unul şi cu maxim trei articole.
Art. 7.Noi sponsori se vor alătura Craciunul Bloggerilor 2015 pe parcursul desfăşurării acesteia.
Art. 8. Evenimentul se va încheia pe data de 24 Decembrie 2015 câstigătorul fiind anunţat în maxim 2 săptămâni de la finalizare în această pagină.
Art. 9 Lansăm programul Blogger Partener BlogAwards: vom avea un câte un blogger partener/lună.
Acesta va fi bloggerul care a câstigat cele mai multe campaniiîn luna anterioară.
Bloggerul partener va promova campaniile BlogAwards şi poate participa la campaniile care au început în luna Noiembrie şi se încheie în Decembrie (în afară de campaniile Crăciunul Bloggerilor şi campaniile care încep în Decembrie şi se încheie in Ianuarie.


So...te aştept să ne duelăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu