joi, 19 mai 2016

Genţile sunt cele mai importante accesorii dintotdeauna!


Chiar dacă primele genţi erau similare cu un desag şi  au avut rol doar de a căra anumite obiecte şi hrană, la începutul secolului al XIX-lea ia naştere prima geantă care semăna mai degrabă cu un fileu ce se strângea cu un şnur.
Partea interesantă este că aceasta nu era deloc încăpătoare, loc fiind decât pentru scrisori(cu precădere), cărţi de vizită, evantai, şi de ce nu,  mici sticluţe cu parfum.
Datorită faptului că oamenii au început să călătorească, iar nevoia de a lua  cu ei diferite obiecte, inclusiv bani, a crescut, a dus la apariţia primei genţi care se închidea cu un mic lacăt.

În anii 20 lucrurile se  schimbă şi putem vorbi de o geantă care este dotată cu port farduri şi nelipsita oglinjoară. Rafinamentul şi eleganţa îmbracă acest accesoriu.
În anul 1929 Coco Chanel creează una dintre cele mai celebre genti din piele, şi anume 2.55 Bag.
Peste zece ani faimoasa creatoare Elsa Schiaparelli realizează noi modele, reuşind datorită nonconformismului său, să facă foarte cunoscut acest obiect.
Stilul art deco se regăseste în diversele modele de poşete iar noi materiale industriale ca plasticul pătrund în lumea modei.
Istoria genţilor este una foarte bogată, acest frumos accesoriu reuşind să acumuleze infinit de multe modele ale stilurilor: elegant,  casual, army look, hippie şi sport, ajungând în secolul XXI un obiect nelipsit din garderoba care ne defineste oarecum personalitatea.

La capitolul genţi de damă calitatea are un singur nume - Dbags.ro. De aceea vă invit la un tur virtual al acestui  magazin online, unde veţi descoperi alături de mine cele mai frumoase modele de genţi, pentru toate stilurile şi la preţuri excepţionale.

Voi începe cu acele modele pe care orice femeie le adoră, şi anume genţile elegante, rafinate şi feminine.
Geanta Firenze realizată din imitaţie de piele şi acoperită cu lac croco roşu are un model fin, plin de eleganţă şi calitate.

Pentru că Dbags ofera întotdeauna clienţilor surprize plăcute, vă voi prezenta câteva modele de genţi din piele, care în acest moment beneficiază de reduceri considerabile.
Vă las pe dvs să descoperiţi preţurile!


Genţile casual sunt cele mai purtate  din lume. Acestea se regăsesc pe site într-o multitudine de culori, forme şi materiale.




Geanta office trebuie aleasă cu grijă de aceea trebuie să ţinem cont de câteva sfaturi pentru a nu greşi.
În primul rând este indicat să ne orientăm spre culorile neutre cum ar fi maro, bej sau negru.
Cusăturile şi sistemul de închidere trebuie să fie perfecte iar materialul unul de calitate care se curăţă uşor şi nu se zgârie.

Am găsit pe Dbags câteva modele foarte interesante ale căror detalii fac diferenţa între o geantă office "cheap" şi una de calitate.



Genţile de ocazie se aleg pentru a da ţinutei eleganţă şi pentru a desăvârşi stilul dvs vestimentar.
Clutch-ul a devenit preferatul doamnelor care optează pentru rochii sofisticate, iar gentuţa se regăseşte în ţinutele femeilor îndrăzneţe, mai ales dacă aceasta este în tonuri aprinse.

Pentru mai multe modele cât şi pentru a profita de oferta lunii Mai, vă invit să accesaţi Dbags.ro, locul unde vă aşteaptă produse premium la cele mai bune preţuri!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu