vineri, 13 mai 2016

De unde cumpărăm sârmă ghimpată de cea mai bună calitate?


Odată cu venirea primăverii mulţi dintre dumneavoastră aţi demarat lucrări ale pământului sau renovări care pe timpul iernii nu le-aţi putut realiza din cauza vremii. Dacă aveţi nevoie de sârmă ghimpată de cea mai bună calitate, vă invit să descoperiti de unde puteţi achiziţiona acest produs la un preţ avantajos, direct de la producător.


Ce este sârma ghimpată zincată?
Sârma ghimpată zincată este o sârmă de calitate superioară realizată dintr-un aliaj fier-oţel şi acoperită printr-un procedeu de galvanizare cu zinc, pentru rezistenţă crescută la rugină, conferindu-i în acelaşi timp şi durabilitate. Sârma ghimpată de tip YOWA are ghimpi cu patru  vârfuri prinşi între cele două fire ale răsucirii principale. 
Este disponibilă pe două dimensiuni:
2.00 MM  şi 2.20 MM.



La ce se foloseşte sârma gimpată?
Încă din anul 1870  sârma simplă era folosită la îngrădirea fermelor şi  a ogoarelor.
America de Nord a deţinut dintotdeauna cele mai mari cirezi de vite, iar în anul 1873 un profesor american care îşi cumpărase o fermă a avut dificultăţi în a ţine animalele pe terenul său, aşa că a reuşit să creeze prima sârmă ghimpată, inventie pe care a brevetat-o în anul 1874.
De atunci procedeul de fabricaţie  s-a îmbunătăţit, crescând în acelaşi timp şi rezistenţa acesteia.

Principala utilizare a sârmei ghimpate este împrejmuirea. Fie că vorbim de terenuri agricole, păşuni, proprietăţi pe care dorim să le ţinem departe de ochii privitorilor, întotdeauna un gard realizat din acest material durabil va fi eficient şi va oferi protectie.

Dacă sunteţi din zona Ardealului, în special din Alba Iulia, Bistriţa, Cluj-Napoca, dar şi din împrejurimi, atunci puteţi achiziţiona sârmă ghimpată de cea mai bună calitate de la EST METALCAB, producător care aduce pe piaţa autohtonă o gamă variată de produse de mare ajutor în construcţie şi renovări, cum ar fi:
PLASA RABITZ
PLASA SUDATA ZINCATA
SARMA GHIMPATA
STALPI GARD ZINCATI
ACCESORII GARD
TEVI OTEL
PLASA GARD ZINCATA
PLASA GARD PLASTIFIATA
PANOURI GARD ZINCATE
PANOURI GARD PLASTIFIATE
SARMA ZINCATA
SARMA MOALE NEAGRA
CUIE
STALPI OTEL NEGRU



 EST METALCAB  a luat fiinţă în  anul 2006 la nivel de hobby, transformându-se în timp într-o adevărată linie de producţie, ce foloseşte maşini automate pentru împletit sârma.
În anul 2009 s-a înfiinţat societatea cu acelaşi nume, iar din 2012 s-a investit masiv în achiţionarea de utilaje performante, maşini pentru transport, a măririi spaţiului de depozitare cât şi la crearea unui birou propriu-zis. 
De asemenea activitatea firmei s-a diversificat, reuşind totodată să ţină piept concurenţei şi să onoreze în timp util numeroasele comenzi.

Pentru mai multe informaţii despre produse cât şi pentru comenzi, nu ezitaţi să sunaţi la numerele de telefon: 0769.668.956 ; 0743.888.416 sau vă puteţi deplasa la adresa: Str. Aleea Teilor, Nr. 4, loc. Beclean
Judet: Bistrita Nasaud





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu