vineri, 13 mai 2016

Cosmetice naturiste bio la preţuri mici

Produsele de îngrijire au fost dintotdeauna foarte căutate, dar asta nu înseamnă că tot ce găsim pe piaţă este şi de cea mai bună calitate.
Cu siguranţă vi s-a întâmplat de multe ori să fiţi  în dilemă atunci când citiţi lista de ingrediente a unei creme pentru ten sau a unui şampon.
Cuvântul parabeni a devenit un fel de sperietoare, mai ales că acum găsim informaţii detaliate despre tot ce ne interesează, cu ajutorul internetului.
O alternativă sănătoasă la produsele clasice de îngrijire o reprezintă  renumitele cosmetice naturiste bio.




Ce au special cosmeticele bio?
  • În primul acestea sunt tolerate mai uşor de către organism şi ţesuturi. Ingredintele naturale spre deosebire de cele sintetice sunt asimilate mai uşor de către piele iar beneficiile produsului respectiv se văd mult mai repede.
  • Sunt bogate în nutrienţi naturali, vitamine, etc. care hrănesc în profunzime şi revitalizează.
  • Se ştie că este foarte important ca un produs de îngrijire precum crema de mâini, picioare, ten etc. să conţină emolienţi naturali, de aceea este indicat să căutaţi pe lista de ingrediente, glicerina vegetală sau uleiurile şi unturile naturale.
  • Datorită faptului că produsele bio pentru curăţare cum ar fi demachiantele, gelurile de duş, şampoanele ,etc. conţin doar ingrediente naturale, acestea nu agresează pielea şi nu distrug bariera naturală de protecţie.
  • Pentru că produsele bio sunt obţinute doar din ingrediente naturale, pe care nu se folosesc pesticide sau alte chimicale, trebuie să conştientizăm că acestea sunt mai puţin agresive inclusiv cu mediul inconjurator, fiind realizate prin procedee cu impact minim asupra mediului.
  • De asemenea un aspect foarte important pentru care foarte multe organizaţii pentru protecţia animalelor şi a mediului  militează  în prezent, este faptul că PRODUSELE BIO NU SUNT TESTATE PE ANIMALE.
  • Nu în ultimul rând, acestea se găsesc pe piaţă în ambalaje biodegradabile sau reciclabile.
Printre magazinele online care comercializează cosmetice naturiste bio, se numără şi Vitamix.ro, unde veţi găsi o gamă larga de produse destinate îngrijirii, la preţuri foarte bune, de la cei mai importanţi producători autohtoni, dar şi de peste hotare.
Dintre produsele găsite pe site mi-au atras atenţia faimoasele cosmetice de la  Gerocossen, Himalaya, Biolu, Hammam, Favisan şi multi alţi producători cu produse de top, care prin studiile prezentate de-a lungul timpul au demonstrat eficienţa acestora.
   Unul dintre şampoanele mele preferatele ce acţionează împotriva căderii părului, este Şamponul cu Săpunariţă  de la  Manicos.
Un produs excepţional a cărui efienţă s-a văzut de la primele utilizări, în special după perioada sarcinii, când apare de multe ori căderea parului.
Îl găsiţi pe site la un preţ foarte mic, spre deosebire de alte magazine...doar 23,66 lei.
De asemenea pentru îngrijirea părului veţi găsi măşti cu argan, balsam pentru păr uscat sau vopsit şi un produs interesant, care lasă părul moale, este balsamul de păr cu ulei de măsline de la Hammam.

Site-ul este foarte bine aprovizionat cu produse bio din toate categoriile.
Veţi găsi, game întregi de îngrijire pentru ten, corp, mâini, picioare, păr,buze, unghii,etc.
La capitolul înfrumusetare Vitamix.ro vine în întâmpinarea dvs cu vopseluri pe bază de henna, fonduri de ten realizate din ingrediente naturale dar şi produse pentru protecţie solară, antivergeturi şi uleiuri, toate BIO.


Pentru cele mai noi oferte cât şi pentru o gamă largă de produse naturiste bio vă invit să accesaţi site-ul Vitamix!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu