vineri, 4 septembrie 2015

O cariera de succes incepe cu StartJobs.ro

Esti tanar absolvent al unei facultati si deja te lovesti de o problema majora in obtinerea unul loc de munca- lipsa de experienta.
Datorita acestui impediment tot mai multe persoane ,cu studii superioare nu reusesc sa se angajaze in domeniile in  care s-au pregatit.
Ideea de a lucra pe un post impus de nevoile financiare ale fiecaruia, doar pentru  ca multe companii nu te accepta fara experienta ,face tot mai multi tineri sa accepte orice slujba pentru a se putea intretine,lasand astfel dorinta de a avea o cariera de succes intr-un viitor cat mai indepartat..din pacate.
Cunosc un caz concret ,o tanara care a urmat cursurile facultatii de IT si care nu a reusit sa se angajeze mult timp dupa terminarea studiilor.Dupa ce a schimbat cateva joburi ,sansa i-a suras si acum este un om care are o cariera infloritoare .
Cum a inceput totul?
   



La un click distanta pe StartJobs.ro ,a inceput cautarea unui job de viitor pentru care Ilona,prietena mea,visa inca din adolescenta,cand s-a hotarat sa imbratiseze o cariera in IT.
Dorinta unei persoane care se pregateste la nivel de top intr-un domeniu foarte cautat in secolul 21 este de a performa,de a cladi o cariera de succes intr-o lume care se afla in continua schimbare si care ofera posibilitati nemarginite .
Sunt 60650 de  locuri de munca  full time si part-time disponibile pe site, astfel ca era imposibil sa nu gasim acel job perfect pentru ea.
Cautarea se face foarte simplu,avand posibilitatea selectarii domeniului de activitate care te intereseaza dar si orasul sau tara unde vrei sa lucrezi,deoarece pe site gasesti  si oferte ale angajatorilor din strainatate sau ale companiilor romanesti care activeaza in afara tarii.
Pentru ca isi dorea un post de programator ,cautarea noastra a fost de un real succes.
Dupa un interviu online satisfacator Ilona a reusit sa obtina jobul mult dorit,iar cu aceasta ocazie si-a largit universul mutandu-se in capitala.
Deoarece este o fire puternica,dornica sa se perfectioneze  s-a hotarat ca  in viitorul apropiat sa urmeze un curs online pe StartJobs pentru a se speciliza si in alte domenii de activitate.Niciodata nu stii ce sanse ti se ivesc in viata,spune ea.
Dupa zile pline stres si deziluzii,cariera Ilonei a inceput sa prinda contur,iar viata personala s-a imbunatatit semnificativ.
StartJobs.ro este o rampa de lansare pentru persoanele care isi doresc sa lucreze cu cei mai buni din domeniu!


Nu uitati :
„Uşa către progresul personal se deschide numai dinăuntru.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu