joi, 21 ianuarie 2016

Halate de baie pentru bărbaţi

Care este cel mai relaxant lucru după o zi grea de muncă?
Cu siguranţă o baie fierbinte şi o cană de ceai cu multă lămâie.Ce încununează această reţetă perfectă pentru un somn liniştitor?Un halat de baie călduros, moale şi care absoarbe apa  fără a lăsa rece pielea  proaspăt spălată.Dacă stăm să ne gândim că prima persoană care  s-a bucurat de acest veşmânt indispensabil, a fost  chiar regele Ludovic al XV-lea, putem privi cu alţi ochi banalul nostru halat de baie.
La curtea regală acestea erau confecţionate din mătase, cusute cu broderii  care să încununeze trupurile domnilor şi ale domniţelor, fiind considerate adevărate bijuterii vestimentare.
De-a lungul timpului au devenit o prezenţă obişnuită în casele oamenilor, iar evoluţia modei s-a resimţit şi asupra lor.Astfel oamenii au devenit interesati şi de estetica acestora, de materialul din care sunt confecţionate şi de ce nu,de preţ.
În zilele nostre au apărut materiale interesante, special concepute pentru a absorbii umezeala şi pentru a conferii o stare de bine corpului.
De exemplu acest halat de baie  pentru bărbaţi realizat dintr-un material numit Wellursoft, care-l face catifelat şi călduros.Este prevăzut cu glugă  şi înfrumuseţat pe mâneci cu panglici din bumbac.
Este perfect pentru domnii care apreciază  confortul şi comoditatea.
Pufoşeniile sunt aici!
Aşadar domnilor, ce spuneţi de acest halat de baie realizat dintr-un material numit Ultrasoft care-l face plăcut la atingere, pufos şi călduros?Se leagă în talie cu cordon şi are în partea dreaptă o broderie decorativă sub formă de leu.

Indiferent de culoarea acestuia, de mărime sau material, halatul de baie este o necesitate,care te scapă de veşnicele prosoape imense şi îţi asigură confort după o baie liniştită!
Dacă v-am stârnit curiozitatea vă invit să faceţi o inspecţie în dressing şi să îmi spuneţi pe ce criterii alegeţi halatul de baie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu