marți, 12 ianuarie 2016

Roţi din cauciuc de calitate

Aseară am fost cu băieţelul cel mare la supermarket.După un lung şir de cumpărături căruciorul nostru abia mai mergea.
Băieţelul meu, fire curioasă,afirmă răspicat: 
-Mami cea mai mare invenţie mi se pare roata.
-Îţi dai seama ce ar fi fost de noi acum să cărăm aceste cumpărături atât de grele în mâini?
Cu siguranţă micuţul meu are dreptate.Şi pentru că s-a pornit o discuţie aprinsă despre cine fabrică aceste tipuri de  roţi din cauciuc de calitate fără de care mersul acelor cărucioare de cumpărături nu ar fi fost posibil, am început să mă documentez imediat.
Tente Romania a adus pe piaţa autohtonă inovaţie şi calitate la superlativ, fiind unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de roţi şi role din Europa, cu peste 28 de filiale pe continent, dar şi în Africa,Asia,Australia şi America.
Ce îi deosebeşte pe aceştia de ceilalţi producători ?
În primul rând CALITATEA şi INOVAŢIA  în domeniu de care dau dovadă, satisfăcând astfel clienţi din   peste 100 de ţări.
Transparenţa şi deschiderea faţă de potenţialii clienţi îi fac un partener de încredere, iar angajaţii Tente ştiu acest lucru, costruind o relaţie strânsă între munca îndeplinită cu devotament şi flexibilitatea cu care îmbraţişează idei şi concepte noi.
Găsirea produselor de care aveţi nevoie este o prioritate pentru aceasta companie, astfel nevoile clienţilor sunt puse pe primul loc.Pentru acest lucru compania vine în întampinarea dvs cu un formular de contact disponibil pe site, pentru ca orice nelămurire, nevoie sau idee să fie analizată imediat.
Clientul nostru, stăpânul nostru!O deviză care funcţionează perfect şi care vă asigură că veţi face cele mai bune alegeri.
Tente nu confecţionează doar roţi, ei asigură mobilitatea, construiesc drumuri  şi fac viaţa mai uşoară prin produse de primă clasă completate de un design revoluţionar.
Obiectivele urmărite sunt creşterea eficienţei, reducerea dificitului de personal, mărirea siguranţei şi asigurarea de  produse cu costuri reduse de întreţinere.
Cu o gamă largă de produse, dedicate multor domenii de activitate,Tente a reuţit să pătrundă la nivel de top cu produsele sale concepute prin inovaţie, siguranţă şi calitate.
Produsele Tente sunt concepute pentru o bună manebrabilitate asigurând mişcare în mai multe sectoare precum cel medical, industrial, instituţional şi heavy duty,celui  din urmă fiindu-i atribuite produse cu un concept extraordinar precum role cu blocare centrală sau cu capacitate de sarcină mare.
De unde putem achiziţiona produsele Tente?
Cel mai simplu mod este magazinul online, care asigură asistenţă clienţilor şi vine în întampinarea dvs cu multe avantaje, unul dintre ele fiind transportul gratuit la comenzi mai mari de 500 de ron.
Nu stiţi ce produs va trebuie?
Tente este lângă dvs şi cu ajutorul aplicaţiei speciale găsiţi imediat rola sau roata de care aveţi nevoie!De asemenea toate accesoriile necesare funcţionării acestora le găsiţi online, la doar un click distanţă.
Veţi primi de asemenea instructiuni de montare, iar cu o simpla înregistrare pe site-ul lor aveţi acces la fişiere CAD pentru Free.
În Romania, pe lângă uşurinţa cu care puteţi  comanda online produsele Tente, aveţi la dispoziţie şi un sediu în Oradea, judeţul Bihor la adresa Doina 7 ,410326 Oradea, Bihor numar de contact:+40 / 259 410 018.
For better mobility use TENTE products!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu