marți, 5 ianuarie 2016

Cadouri pentru domni

Ştiu că noi, femeile, suntem oarecum dependente de shopping, însă nu îi uităm niciodată pe acei bărbaţi speciali din viaţa noastră.
Chiar dacă în momentul în  care intrăm într-un magazin, dăm buzna la standurile de rochii sau pantofi, avem grijă ca în coşul de cumpărături să se găsească măcar un articol vestimentar creat special pentru el...că doar trebuie să justificăm cumva gaura din buget :) .
Astăzi vreau să vă scutesc  de alergătura prin magazine şi vă prezint câteva produse indispensabile unui bărbat  şi care pot fi cu uşurinţă un cadou frumos.În plus, le puteţi comanda din confortul propriei locuinţe.
Lenjeria intimă fabricată din materiale de calitate, cu un croi care să pună în valoare trupul este o surpriza plăcută, dacă este aleasă cu grijă.
Pentru domnii cu pectoralii  dezvoltaţi, acest maieu este perfect pentru a le  scoate în evidenţă trupul lucrat cu grijă.
Mi-a placut mult acest maieu confecţionat 100% din bumbac, care a fost viziualizat de nu mai puţin de 1510 ori!!
Şi pentru că nu ne putem lăsa partenerul în costumul lui Adam, am ales să îl echipăm potrivit pentru vremea de afară :).
-Nu-i aşa,doamnelor?
Pijamaua Henderson, confecţionată din bumbac de înaltă calitate şi suficient de masculină încât domnul ce o va purta să considere că are cel mai important meci din viaţă.


Sper că v-au plăcut alegerile mele, aşa că vă invit la o sesiune de shopping pentru cei mai importanţi bărbaţi din viaţa dvs.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu