vineri, 16 octombrie 2015

O petrecere personalizată

Cry baby...cry! se aude  din camera cealaltă cu o voce zglobie.De fapt nimeni nu plânge de tristeţe...
Maria,viitoarea mireasă din gaşca noastră îşi va pune pirostriile la sfârşitul acestei luni,iar emoţiile îi dau de furcă de pe acum.

Şi cum am fost împreună încă din liceu la bine şi la rău,era momentul sa îi organizăm viitoarei noastre mirese o petrecere a burlăciţelor pe cinste.

Zis şi făcut..Toate cele 10 amazoane ne-am dat întâlnire la o cafenea ,şi cum sorbeam încet din ceaiul fierbinte ,ideii care mai de care mai trăsnite zburau prin încapere.
-Ce ar fi să avem ca tematică "balul mascat"? zise Ioana...
-Nu cred ca e o idee bună,se aude Alexa..căreia nu îi surâde deloc să poarte costume împopoţonate sau corsete de nu ştiu ce domniţe.
-De fapt totul ar trebui să fie încărcat de sentimente,să îi arătăm Mariei cât de mult o apreciem şi ce  iubim fiecare la ea...argumentă Simona.
Ideea Simonei era chiar interesantă şi în plus ne oferea nouă libertatea de alegere a ţinutelor şi  a cadourilor pentru miresica noastră.
Ilona,cea mai mare dintre noi, lucrează la o agentie de turism şi  a reuşit să ne facă rost de bilete la un preţ foarte avantajos către Mallorca.Mai trebuia doar să ne facem bagajele şi să pornim  spre o destinaţie de vis.

-O,da..plajă ,soare şi nisipul cel mai fin ne aşteaptă !
Chiar dacă suntem în plină toamnă, Magalluf pulsează de viaţă,iar noaptea şi cele mai îngheţate trupuri se încing pe ringurile de dans ,care sunt deschise în staţiune până dimineaţa.Cum locaţia party-ului era stabilită iar bagajele ne aşteptau cuminţi  şi gata pregătite, mai trebuia doar să alegem cadourile pentru Maria.
Miresica noastră a fost dintotdeauna o femeie nonconformistă,originală şi  cu un  caracter puternic.Aşa că am hotărât să îi ofer un cadou personalizat,care o va face cu siguranţă să zâmbească.De asemenea am ales să comand tricouri cu mesaje amuzante  pentru toată gaşca ,iar Mariei i l-am  luat pe acesta...ca sa îi aminteasca lui Alex,viitorul ginere, ce fel de  femeie are langă el :))    
 

Cum magazinul de tricouri era doar la un click distanţă mi-am făcut puţin de cap pentru a fi sigură că petrecerea va fi una reuşită.
Vouă care vă face cu ochiul?

                                                 



-----------------------------------------------------------------------
Am scris acest articol pentru proba 5  SuperBlog 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu