marți, 20 octombrie 2015

Cris-Smile are grijă de zâmbetul meu

Zâmbeşte te rog ,se aude fotograful !
Timid şi cu emoţii băieţelul meu cel mare are parte de prima sedinţă foto cu un fotograf profesionist.
Îmbrăcat ca un  brav cavaler fiul meu este reţinut şi refuză cu îndârjire să zâmbească..
-Dar ,mami..nu vezi cum arată dinţii mei?Zici că sunt plantaţi în zig-zag!!
De fapt dinţişorii lui de lapte au început să cadă în urmă cu un an,iar dantura definitivă îşi face loc în guriţa lui..însă nu într-un mod foarte estetic.
Cum nu am reuşit  să îi răpesc băieţelului meu nici un zambet ,am hotărat să merg cu el la o clinica stomatologica pentru  a rezolva problema dinţişorilor .
Deşi sunt din provincie am ales să merg la Bucureşti la clinica Cris-Smile datorită numeroaselor  review-uri citite pe blogurile pe care le urmăresc cu drag de fiecare dată.Părerile sincere ale pacienţilor acestei clinici de renume din Capitală m-au făcut să îmi fac frumos băgăjelul şi să pornesc la Bucuresti cat mai repede.În drum spre clinică am răsfoit de zor serviciile oferite de aceasta intrând pe aplicatia Cris-Smile disponibilă în magazinul Google Play.
Cei care va duceţi pentru prima oară în Bucureşti nu uitaţi să faceţi un search pe net pentru a obţine ruta cea mai apropiată de a ajunge la clinică.Nouă ne-a luat doar 25 de minute de la Gara de Nord.




Cu băieţelul vizibil emoţionat am intrat în sala de aşteptare şi ne-am aşezat frumos pe scăunel aşteptând să intrăm la doamna doctor Sabina Venera Solonaru, specialist pedodonţie.
Credeţi-mă că aveam inima cât un purice pentru că mă aşteptam deja la celebrele crize de plâns,cu minute de implorări pentru a părăsi odată "mâncătoarea" de dinţi,cum numeşte băieţelul meu, freza dentară.Probabil acel zgomot pe care aceasta îl scoate îi face pe mulţi să nu dorească în nici un chip să fie pacienţii vreunui cabinet stomatologic.
Spre surprinderea mea totul a mers foarte bine!
Datorită doamnei doctor care este o draguţă şi un specialist desăvârşit ,frica nu a avut loc în cabinet,deoarece a avut dumneaei  grijă să o alunge încă de dimineaţă. :)
Cu aceste îndemnuri micuţul meu s-a aşezat cuminţel pe scaun şi consultaţia a decurs într-un mod plăcut.

Pentru că năzdrăvanul meu a fost un împătimit al suptului degeţelului,lucru pe care îl mai practică şi acum,când nu e mami prin preajmă să îi atragă atenţia,doamna doctor ne-a spus că este indicat ca micuţul să poarte un aparat dentar mobil,pentru ca dantura lui să se corecteze de pe acum.
Am ales variata purtării unui aparat dentar mobil datorită faptului că acesta se poate manipula foarte uşor de către copil.În plus ajută la creşterea şi dezvoltarea armonioasă a arcadei maxilare şi a celei mandibulare,evitând astfel purtarea unui aparat dentar fix mai tarziu.
Deoarece ajunsesem la o clinică stomatologică  cu medici foarte bine pregatiti  care îţi inspiră încrede şi dăruire ,era momentul să profit şi să îmi fac şi eu un detartraj cu ultrasunete.
Da,aţi auzit bine.La Cris-Smile beneficiaţi de cele mai performante instrumente cu ultrasunete,astfel că durerea şi sensibilitatea dentară pe care o simţeaţi adesea după un detartraj au devenit istorie.
Pe lângă faptul că m-am întors acasă cu o dantură curată şi cu dinţi vizibil mai albi,am fost foarte bucuroasă să constat că toată operaţiunea a costat numai 100 ron.

Până şi aparatul dentar mobil al fiului meu nu mi-a făcut gaură în buget deoarece la Cris-Smile serviciile stomatologice se pot plăti  şi în rate FĂRĂ DOBÂNDĂ!
Ne-am întors bucuroşi de la Bucureşti  şi am reuşit să-i smulg fiului meu promisiunea că voi înrăma curând  prima fotografie cu el purtând  aparatul dentar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu