miercuri, 30 septembrie 2015

Allview-all for you!

Motto-ul Allview -traieste,viseaza,experimenteaza.
Intradevar simti ca traiesti un vis de fiecare data cand experimentezi cu un smartphone Allview.
Mie mi-a ramas gandul la P6 Qmax ,un smartphone dedicat impatimitilor de distractie si jocuri video.
Imi place displayul generos de 5,95" deoarece  pot viziona  in liniste un film fara ca ochii sa imi oboseasca.Cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli,acesta reda imagini clare si luminoase cu un consum redus de energie si iti ofera un unghi larg de vizualizare.

Joaca-te fara oprire...
Oo, da..P6 Qmax este dispozitivul portabil ideal pentru a petrece ore bune jucand World of Tanks. Datorita  procesorului Octa Core cu frecventa de 1,7 GHz si a celor 8 nuclee ce pot functiona simultan la capacitate maxima, experienta de utilizare este cu adevarat desavarsita fata de  modele anterioare.
Cu o memorie  interna de 16GB  care poate fi suplimentata adaugand un card microSD de pana la 32GB ,poti purta in telefonul tau   tot ce conteaza cu adevarat pentru tine.

Show me your face!
Doua camere foto-video de 13 MP, respectiv 5 MP si pozele  tale vor arata ca ale unui fotograf profesionist.
 Datorita camerei  frontale de 5MP cu autofocus si functiile Face Detection, Face beauty sau Smile shot, crede-ma ca in sfarsit vei avea cele mai faine selfi-uri.
Filmeaza in Full  Hd iar functia de stabilizare imagine garanteaza filmari de calitate.
Ce este mai bun ,la final!
 P6 Qmax are o baterie de 3000mAh potrivita pentru o utilizare indelungata, care asigura o autonomie de pana la 300 ore in stand-by si pana la 13 ore de convorbire. Iar cu ajutorul Smart Power Saving P6 Qmax te tine mult si bine!
Daca vrei sa traiesti experiente muzicale de neuitat atunci ai la tine device-ul  ideal ce dispune de un amplificator si o incinta acustica incorporata, ce redau sunetele la calitate inalta, fie ca este vorba de muzica din jocuri, videoclipuri sau muzica din player.
You're my best friend forever!

Welcome 4G generation!
VIVA H7 LTE  – oriunde, oricand, mereu
O tableta de 7" pe care  sotul si-ar dori mult sa o poarte  cu el in  rucsac atunci cand merge in drumetii.
Fotografii cat cuprinde pe care le poate edita intr-un mod profesionist si redate impecabil  de displayul tabletei  datorita rezolutiei de 1024X600 px si cele mai noi jocuri pe care le poate rula in voie ...astfel am descris weekendul ideal pentru el.


  • Conexiune 4G integrata

  • Functie apelare, apelare video

  • CPU: Quad Core 1,5 GHz

  • GPU: Mali T760

  • Display 7” IPS OGS, 1024x600 px

  • Android™ 4.4.4, KitKat®

  • GPS cu suport Glonass

  • Memorie RAM 1 GB

  • Memorie Flash 8 GB

  • Bluetooth, Wi-Fi Direct, Wi-Fi Display

  • Doua camere foto

Pe cei grabiti...asa ca mine, functia Gesture Control  ii ajuta sa utilizeze tableta intr-un mod cat mai simplu .Astfel poti schimba melodiile trecand cu 3 degete pe ecran, regla luminozitatea display-ului printr-o miscare cu doua degete pe desktop sau inchide fereastra actuala prin adunarea degetelor de la o mana...simplu si rapid,nu-i asa?

Vacanta ideala este aceea pe care o poti impartasi cu cei dragi astfel imi voi incerca norocul de a castiga un smartphone Allview la campania  Toamna Bloggerilor 2015 .
De asemenaea  premii atragatoare te asteapta si pe tine daca vei intra pe blogawards.ro si te vei inscrie.

Succes!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu