luni, 31 august 2015

Sosetele-o mare provocare in fiecare zi

Mama de trei copii ,baieti nazdravani,care zilnic isi cauta sosetele de cel putin doua ori ,fara ca se le gaseasca niciodata..
Asa incepe fiecare zi..
Mami ,unde imi sunt sosetele,ca nu le gasesc unde le-am lasat eu?
Bineinteles ca niciodata nu le aseaza in sertarul lor ....deci mama cauta din nou sase sosetele nazdravane,care pleaca singure :)
Pentru ca vine toamna cu pasi repezi,am profitat de ultimele zile cu temperaturi ridicate si am inceput curatenia .Am scos covoarele..momentul ideal ca picii mei sa inceapa alergarea pe parchetul proaspat lustruit,crezandu-se astfel pe tobogan.
Dupa vreo trei zile de slalom printre mobila ,m-am dat batuta si am cautat sa rezolv situatia.Cum nu puteam aduce inca covoarele deoarece erau la spalatorie am cautat sa gasesc sosetele cu talpa din piele,ce previne alunecarea,in speranta ca vor inceta.
Zis si facut..deja transformasera casa in parc de distractii..
Am comandat de pe internet deoarece eram prea ocupata cu terminarea curateniei si astfel am scutit timp si nervi prin magazine cu trei copii care atunci cand sunt cu ei la cumparaturi ajung sa iau si ce nu am nevoie,doar pentru a ajunge mai repede acasa..
Pentru cel mai mic,care acum a pornit sa mearga le-am ales pe acestea.Modele mi s-au parut foarte dragute.


Nu am putut sa renunt si la aceste sosetele foarte haioase ,cu zornaitori.Bebele meu se amuza foarte tare de cate ori merge si le aude :)


De asemenea mi s-au parut foarte interesante aceste Sosete pentru baieti cu model, confectionate din bumbac de inalta calitate si fibre elastice, fara presiune, certificate ca fiind sigure pentru copii. 
Deoarece sezonul rece este aproape am zis sa iau si ceva mai gros pentru scolarul meu .




Sper ca macar acum sa se potoleasca nazdravanii mei ..dar astept cu nerabdare covoarele pentru a preveni orice tentativa de patinaj pe parchet :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu