vineri, 1 iulie 2016

Machiaj de nuntă profesionist în Bucureşti

Nunta, unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa noastră!
Cu siguranţă orice femeie se visează a fi mireasă şi încă din copilărie îşi face tot felul de scenarii cu privire la ziua cea mare.
De la găsitul rochiei mult dorite,  locaţiei, meniului sau a unui machiaj de nunta perfect...toate necesită o deosebită atenţie.


Pentru cel din urmă este bine să ne lăsăm pe mâna profesioniştilor deoarece în această zi mireasa este vedeta, şi cu siguranţă vrea să arate impecabil.
Dacă sunteţi în căutarea unui make-up artist în Bucureşti, atunci  vă invit să citiţi  cu atenţie acest articol, deoarece vă voi prezenta cea mai bună echipă care vă vor transforma în adevărate dive.
La un simplu click beneficiaţi de consultanţă gratuită la Artist Touch Salon, unul dintre cele mai prestigioase saloane de înfrumuseţare din capitală.

Artist Touch Salon vă pune la dispoziţie servicii de cea mai bună calitate, folosind produse profesioniste într-un cadru ambiental de vis.
Misiunea lor este de a vă oferi momente pline de relaxare, bunăstare şi o experienţă senzorială de neuitat, pentru a elimina stresul şi orice problemă care vă apasă.
Printre serviciile oferite se numără:
remodelare corporală
tratamente faciale
masaj profesionist
epilare definitivă şi pensat
servicii machiaj
criolipoliză
coafor
servicii gene

 Artist Touch Salon îşi răsfaţă clienţii cu promoţii excepţionale cum ar fi sedinţe criolipoliză 3+1 CADOU, mezoterapie cu ace 3+1 CADOU, plus o mulţime de oferte la epilare definivă.
Pentru cele mai bune preţuri la servicii profesioniste de înfrumuseţare şi remodelare, fiecare client obţine o ofertă personalizată, completând formularul de pe site.

Dacă doriţi să faceţi pe cineva fericit, atunci profitaţi de oferta acestui minunat salon şi oferiţi în dar vouchere Beauty & SPA.
Mai multe detalii puteţi obţine la numărul de telefon 0742 056 731 sau prin email la contact@artist-touch.ro.

  Adresa salonului este :Str. Rodiei 67, sector 3, București



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu