joi, 6 octombrie 2016

OOTD - poncho şi colanţi Dresslink.com

În sfârşit un anotimp în care mai poţi pune o haină pe tine!
*Perla pe care mi-a spus-o fiul meu cel mare în această dimineaţă...şi are mare dreptate!
Chiar dacă de multe ori ploaia vine din senin, toamna este specială pentru culorile fermecătoare din natură şi pentru că putem să respiram normal( at least now), după canicula din vară.

Cum magazinele locale şi-au schimbat de mult garderoba din vitrine şi articole vestimentare pentru sezonul rece şi-au făcut apariţia, am căutat şi online să vedem dacă site-urile de pe care cumpăr de obicei, au intrat în forţă în sezon.
Dresslink.com este mereu gata pentru clienţii săi, şi pentru că ne-a obişnuit cu reduceri, colecţia de toamnă este acum în top...45% of!!


Deoarece cardiganele, jachetele şi poncho-urile sunt la mare căutare, am găsit pe site un pulover(cel puţin asta reiese din descriere) foarte interesant.
De fapt este un poncho cu mâneci(doar manşetele) comod şi călduros.Este disponibil pe mai multe culori: albastru, roz, portocaliu, beige, iar pe site veţi găsi mai multe fotografii cu fiecare model în parte.
Eu l-am comandat pe albastru şi ce îmi place cel mai mult la produsele Zeagoo, este ca sunt exact ca pe site(mai am o rochie cumpărată de la acelaşi brand).


Pentru că şi colanţii negri sunt comandaţi tot din acest magazin online, vă voi lăsa mai jos link-ul pentru a putea vedea modelul mai bine.
Sunt realizaţi din bumbac, sunt uşor elastici şi foarte plăcuţi pe piele. Beneficiază de o reducere de 68% şi îi găsiţi atât pe negru cât şi pe gri.
Să nu vă faceţi probleme la mărimi pentru că aveţi de unde alege:M,L,XL,XXL.
Nu rataţi reducerile de până la 80 % pentru produsele de vară. Rochii, costume de baie, seturi foarte drăguţe, dar şi pantaloni şi fuste, au preţuri foarte mici.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu