vineri, 5 august 2016

OOTD - rochie, sandale şi portofel Dresslink

Hello!
Astăzi este o zi foarte importantă pentru mine, şi anume aniversarea puiului meu cel mic, care împlineste doi anişori!
Cu această ocazie vreau să îi spun că este cel mai scump băieţel de doi ani din lume şi îl ador!!!

După ce au terminat tortuleţul...aşa cum  doar cei trei năzdrăvani ai mei ştiu să o facă :) , acum  sunt plecaţi cu tăticul lor la o plimbare (doar sunt cei mai răsfăţaţi) de aceea voi profita de această pauză pentru a vă prezenta ultima comandă de pe site-ul Dresslink.com.

De această data coletul meu conţine prima pereche de încălţăminte comandată de pe acest site, de care sunt foarte mulţumită, de altfel.
De asemenea am comandat şi o rochie care beneficiază si în acest moment de o reducere considerabilă de 73%!

Ultimul produs achiziţionat este un portofel foarte drăguţ, suficient de încăpător  şi foarte practic.

Să începem!
 Am ales mărimea M la această rochie şi vine foarte bine. Deşi îmi plac rochiile negre în general, am hotărât  să mai schimb puţin paleta cromatică, aşa că am optat pentru acest verde foarte frumos.
Rochiţa are un nasture la baza gâtului, în spate, şi vine însoţită de o broşă foarte drăguţă şi elegantă.
 De obicei verific recenziile la produsele care îmi plac, însă de această dată am mers pe baza fotografiilor găsite pe site, şi nu am greşit.
Bineînteles că am "răsfoit" toate  produsele  Zeagoo mai întâi. :)Cât despre săndăluţe...LE ADOR!
Poate veţi zice că sunt doar o pereche de sandale, dar pentru mine reprezintă o reuşită, ţinând cont că mi-a fost teamă până acum să comand încălţăminte online...cu mici excepţii, de pe alte site-uri.
Săndăluţele sunt foarte comode şi moi, floricele aplicate pe ele "îmbracă" frumos linia piciorului, iar talpa este flexibilă...exact ca pe site.
În plus, preţul este unul foarte bun...doar 3.68 US.
Ultimul produs, portofelul este perfect pentru cumpărăturile la magazinul de lângă scară sau pentru a fi sigure că aveţi mereu la îndemână ceva bănuţi...mai ales dacă iesiţi cu copiii în oras.
Este micuţ dar suficient de încăpător şi are în interior  un buzunar ce se închide cu fermoar, pentru mărunţiş.Sper că v-au plăcut produsele alese de mine, iar dacă doriţi să comandaţi, nu uitaţi să folosiţi aceste coduri pentru a beneficia de reduceri considerabile!
Dresslink coupon code, 300 times only, valid to 28/02/2017
lendy15 == $1 off for purchase $15
lendy19 == $2 off for purchase $19
lendy29 == $3 off for purchase $29
Pupici!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu