miercuri, 7 septembrie 2016

Review - şampon şi apă micelară Ziaja

Hello beauties,
A venit timpul să vă vorbesc despre două produse pe care am avut şansa să le folosesc în ultima perioadă, şi de care sunt foarte mulţumită.
Este vorba despre apa micelară pentru piele sensibilă şi de şamponul pentru regenerare de la Ziaja(a se citi Jaia).

Aşa cum v-am obişnuit, îmi doresc să vă prezint detaliat noul brand cu care am intrat în contact şi de ce este Ziaja atât de special.

*În primul rând produsele Ziaja sunt realizate din ingrediente naturale, deci sunt prietenoase cu pielea.
*Este lider de piaţă în Polonia şi a avut un număr de vânzări record în anul 2014, peste 57.000.000 de unităţi! - Aceasta înseamnă calitate şi încredere!
*În sfârşit aceste produse minunate sunt disponibile şi în România (vă voi scrie mai jos de unde le puteţi achiziţiona).
*Compania este înfinţată de un cuplu polonez, amândoi soţii fiind de profesie farmacişti.
*Nu mai puţin de 17 ţări comercializează produsele Ziaja, iar numărul acestora este în creştere.
*Pentru că v-am obişnuit cu recordurile, să mai adăugăm unul:peste 1000 de produse în portofoliu, la care adăugam 1000 de persoane care lucrează la Ziaja Polonia.
*25 de ani de experienţă, plus 120 de ingrediente utilizate în dezvoltarea acestor cosmetice.
*TOATE produsele Ziaja sunt 100% sigure, dovadă fiind nenumăratele teste dermatologice, oftalmologice şi alergenice făcute!
*Preţurile sunt mai mult decât accesibile, aceste produse fiind destinate în primul rând famiilor cu venituri medii.CONCEPT Ziaja
-Value for money- produse de calitate la preţuri competitive.
- Ingredientele active folosite în produsele cosmetice ZIAJA sunt de origine naturală.
-Formule sofisticate şi de calitate elaborate în concordanţă cu expertiza farmaceutică care provine din experienţa producerii unguentelor de uz farmaceutic.
-Design simplu special creat pentru a face legătura cu ingredientele active conţinute.
-Denumirea produsului comunică direct ingredientul de bază (ulei natural de măsline, proteine din lapte de capră, unt de cacao,unt de portocale,etc).


It is time for  reviews!

Primul produs despre care vă voi vorbi este şamponul pentru regenerare cu ulei de măsline, special creat pentru părul fragil, uscat sau supus la multe tratamente(coafuri, placă, uscător de păr).


Acesta conține ulei de măsline, uree și provitamina B5 - substanțe foarte eficiente în îngrijirea pielii și a părului , de asemenea, în timpul spălării .
*Nu conține siliconi și parabeni;
*Nu încarcă părul;
*Curăţă delicat părul şi scalpul;
*Sprijină procesul de regenerare a părului;
*Părul devine moale la atingere;
*Reface volumul natural și aspectul sănătos al părului;
*Are un  parfum plăcut ce durează timp îndelungat;
Din aceasta gamă fac parte masca de păr pentru regenerare dar şi balsamul, care vor asigura un tratament complet şi eficient părului dvs.

-Vă întrebaţi dacă face tot ce v-am scris mai sus?
- Ei bine, DA! este unul dintre şampoanele la care nu voi renunţa prea curând.

Pentru îngrijirea feţei, mai exact special pentru demachiere, am folosit apa micelară pentru piele sensibilă de la Ziaja.

De ce am ales acest produs?
În primul rând pentru că am tenul sensibil şi am renunţat la demachiantele clasice deoarece mă ustură tenul de la ele.
Ce are special?
Conține doar componentele esențiale formulei.
*Îndepărtează uşor orice make - up.
* Curăţă eficient pielea .
* Înmoaie epiderma.
*0 % parabeni.
*alcool 0 %.
*0 % parfum.

Ce îmi place cel mai mult la această apă micelară?
Curăţă tenul în profunzime şi ajută la regenerarea pielii.
Spun acest lucru din experienţa cu produsul, mai ales că m-am ales cu ceva timp în urmă cu nişte coşuri inestetice(probabil reacţie alergică la demachiant) de care am scăpat acum, folosind regulat această apă micelară.


*Informaţii utile:
- Ziaja (distribuitor unic Face Bucharest)
 - Ziaja (se pronunta JAIA)
 - cost produs in magazine: şampon cu ulei de măsline (aprox.) 18 lei (tva inclus), apa micelară Sensitive (aprox) 21 lei (tva inclus).
 - în Bucureşti produsele se găsesc la: farmaciile Belladonna, farmaciile Polisano, farmaciile Arta Farm, Farmacia TEI, în magazinele cu profil naturist şi în Mall Băneasa (magazin naturist Remediavert), în Sectorul 6, galerie Auchan Militari (magazin naturist Remediavert), în Sun Plaza sector 4, la subsol, magazin naturist sau la BEBE TEI la parter, în Carrefour Vulcan sector 5 - magazin naturist Floare de colţ, la Carrefour Grand Arena - magazin naturist Floare de colţ, la Mega Mall sector 2 magazin naturist Naturescu, la Hanul lui Manuc - magazin naturist Rompamex, la magazinele Planteea în sectorul 6, la supermarketul Bebe Militari.
 - în Slatina produsele se găsesc la Ecosantafarm pe Str. Lipsacani, la magazinul naturist Consart de pe galeria Kaufland, la Crisfarm pe Str Crisan, magazin naturist Biodrag pe str. G Alexandrescu.
 
 
Pe partea de online, produsele Ziaja pot fi achiziţionate de la:
 - direct de la importator(respectiv distribuitor), trimiţând o solicitare pe adresa adina@facebucharest.ro şi veţi fi contactaţi  direct, sau de la:

 
Pupici!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu