miercuri, 17 februarie 2016

Fotoliu cu masaj de pe www.rokol.ro

Câţi dintre dvs nu vin seara acasă obosiţi şi primul lucru la care se gândesc este un masaj de relaxare?
Eu mărturisesc că sunt  dependentă de masaj.După o zi în faţa calculatorului, atâtea ore de oboseală şi stres, încât abia aştept să mă relaxez.
Cum nu întotdeauna avem timp să mergem la un salon de masaj, sau din diferite motive nu vrem să ne expunem într-un astfel de cadru, soluţia cea mai la îndemână este un fotoliu cu masaj de pe www.rokol.ro 

Eu m-am îndrăgostit de multitudinea de oferte de pe site încât mi-aş amplasa în fiecare cameră câte un astfel de fotoliu.
Ideea de a te bucura de relaxare în confortul propriei locuinţe mi se pare genială.
Credeţi-mă că am fost zilele trecute la market şi am văzut un fotoliu nu foarte performant plasat la intrarea în magazin ,unde plăteai pentru 10 min de masaj.
Give me a break...Cine s-ar putea relaxa acolo, în văzul tuturor?


De ce aleg Rokol?
Produsele lor sunt confecţionate respectând cele mai înalte standarde de calitate, inovaţie şi performanţă.De mai bine de 30 de ani fotoliile produse de Kangtay Group(companie din care face parte şi Rokol) sunt distribuite în întreaga lume, făcând milioane de clienţi fericiţi.

Să vă spun câteva lucuri care v-ar interesa cu siguranţă, ca viitori clienţi.
*Performanţa este înainte de toate, astfel că produsele Rokol au fost dezvoltate în parteneriat cu Panasonic, Lg şi mari companii din domeniu.
*Brandul a fost prezentat într-un cadru exclusivist la Shanghai Expo în 2010.
*Produsele au un succes extraordinar ajungând în momentul de faţă să aibă nu mai puţin de 4 sedii centrale, peste 110 de ingineri care sunt implicaţi in dezvoltarea proiectelor şi un număr de angajaţi record, ce ajunge la  1200 de oameni, care realizează 500 de fotolii în fiecare zi.
*Exportă fotolii pentru masaj  pe pieţele din toată lumea: Europa, Asia, Australia, America, până şi în Orient produsele Rokol sunt extrem de apreciate.
*Nici la capitolul tehnologie, fotoliile Rokol nu stau mai prejos.Cele mai importante dotări sunt: masaj 4D, încălzire cu role ceramice, sistem 3D cu 6 role de masaj şi pernuţe Multistrat.
*România are privilegiul de a primi pe piaţă  produse de lux, marca Rokol, şi anume inovatoarele fotolii cu masaj Rokol 7805L Premium Deluxe 3D, care este singurul asemenea produs disponibil la noi ce are şină de tip "L" şi sistem 3D cu role de masaj şi încălzire ceramică.
*Al doilea produs este Rokol Imperial 8900 Premium Deluxe 4D,un fel de "tătic" al celui prezentat mai sus. În momentul actual nimic nu îl depăşeşte la nivel de tehnologie.
Control tactil prin bluetooth, scanare bionică şi terapie de masaj BOWEN, sunt doar câteva dintre dotările acestuia.La achiziţionare veţi primi inclusiv o tabletă cadou.

Toate produsele Rokol sunt realizate din oţel de cea mai bună calitate.Durata de viaţă a unui cadru metalic este de nu mai puţin de 50 de ani.
Un fotoliu de masaj trece prin 169 de proceduri de verificare, înainte de a ieşi pe piaţă.
Pielea ecologică antibacteriană este un material special plăcut la atingere şi asigură o experienţă confortabilă şi sănătoasă în timpul utilizării fotoliului.
Consumul energetic este unul redus.În modul standby consuma  doar 1w, iar în modul de lucru 240w.
Rokol 8900 are un motor foarte silenţios, fiind importat din Japonia, de o calitate superioară.Zgomotul nu depăşeşte 50DB când funcţionează, astfel  vă puteţi uita liniştiţi la televizor şi să vă bucuraţi în acelaşi timp de un masaj relaxant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu