marți, 2 februarie 2016

CharmStudios.ro, studio de videochat

Eşti tânără, ai atitundine de învingătoare şi eşti în căutarea unui job în domeniul videochatului?
Atunci www.charmstudios.ro  este ceea ce cauţi!

Cel mai mare studio de videochat din Bucureşti vine în întâmpinarea dvs cu o echipă de management profesionistă, o locaţie de lux şi condiţii de muncă la cel mai înalt nivel.Acesta face parte din grupul cu acelaşi nume, Charm Group, fiind unul dintre cele mai puternice din ţară.

Unde se află Charm Studios?
Pe strada Doctor Raureanu, Piaţa Unirii-Centrul Vechi.
Puteţi intra în direct cu un operator al studioului prin mesajerie  sau sunaţi la numerele de telefon de mai sus.

Avantajele oferite de Charm Studios
*În primul rând condiţii de muncă excelente, mediu ambiental plăcut, flexibilitatea programului şi o echipă care este lângă dvs pentru  a vă îndruma în meseria de model al acestui studio.
*Beneficiile financiare sunt pe măsură, având posibilitatea să câştigaţi  sume importante de până la 20.000$ pe lună.
Munca în echipă este foarte importantă la Charm Studios aşa că veţi beneficia de multe avantaje pentru efortul depus, cum ar fi vacanţe plătite,bonusuri financiare şi diferite concursuri.
*Camerele de lucru sunt separate, fiecare fiind decorată de designeri pentru a stimula creativitatea modelului şi a-i oferi condiţii de muncă de top.
*Studioul beneficiază de aparatură electronică de cea mai bună calitate, fiind dotat cu computere de ultimă generaţie şi camere video tip HD.Este  unul dintre cele mai performante sudiouri din lume.
*Trebuie reţinut faptul că experienţa de mai bine de 5 ani în domeniul videochatului a reuşit schimbarea unor mentalităţi cu privire la acest job, totul datorându-se echipei profesioniste, a respectului faţă de angajat şi a devotamentului şi discreţiei de care dau dovadă cu toţii.
*Printre punctele forte se numără şi spaţiul în care studioul îşi desfăşoară activitatea, spre deosebire de altele care sunt condiţionate de apartamente mici  şi care nu beneficiază de dotările Charm Studios.
Totul este demn de o companie multinaţională cu personal pregătit şi condiţii excelente.
*Locul tău de muncă la Charm Studios este perfect legal şi beneficiezi de toate drepturile privind legislaţia de muncă românească.Studioul are departament juridic, astfel încât toate actele tale să fie la zi pentru ca munca ta să se desfăşoare în condiţii  cât mai bune  şi cu beneficii maxime.
*Beneficiezi de susţinere morală si consiliere având în permanenţă un trainer care se ocupă de imaginea ta şi te va coordona pentru a fructifica munca la cel mai înalt nivel, sporind astfel câştigurile materiale.

Dacă te-ai hotărât să lucrezi în acest domeniu atunci colaborarea cu Charm Studios este una foarte eficientă şi de durată.
După ce ai  ajuns la locaţie, personalul amabil şi instruit îţi va veni în întâmpinare pentru a-ţi prezenta dotările studioului, condiţiile de muncă şi a-ţi răspunde la toate întrebările.
Nu uita că organizarea acestui studio este una impecabilă, iar seriozitatea şi ambiţia sunt puncte forte pentru ca beneficiile materiale şi relaţiile interumane să fie unele de durată.
Pentru a vă face o idee despre tot ce v-am prezentat mai sus, puteţi intra pe site şi veţi găsi acolo mai multe informaţii, inclusiv o galerie foto şi video cu dotările studioului, plus alte informaţii folositoare despre activitatea Charm Studios.
So...enjoy  chatting!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu