miercuri, 10 februarie 2016

Charmstudios.ro-cel mai profesionist studio de videochat din Bucureşti

Ai lucrat ca model de  videochat şi doreşti să te angajezi, sau eşti în căutarea unui job în acest domeniu?Atunci charmstudios.ro este ceea ce cauţi.
Multitudinea de anunţuri care promit condiţii decente de muncă, siguranţă şi beneficii materiale pe măsură, sunt deseori pure înselătorii, de aceea documentarea cu privire la un astfel de serviciu este esenţială.
V-am mai vorbit despre Charm Studios şi cu alte ocazii însă întotdeauna update-urile sunt binevenite pentru persoanele interesate.
Câteva lucruri despre Charm Studios, pe care ar trebui sa le stiţi:
*Acest studio de videochat este cel mai profesionist din Bucureşti şi printre cele mai puternice din România.Face parte, alături de alte studiouri celebre, cum sunt Allure, Glam şi Manequeen,din grupul cu acelaşi nume, Charm Group.
Deschis din anul 2007 a crescut constant devenind celebru datorită echipei profesioniste de management, care îl conduce.
The Professional Livechat sunt cuvinte de laudă atribuite acestui studio datorită condiţiilor de muncă, organizării perfecte, a incintei unde se desfăşoară activitatea  şi  a echipei de conducere cu o experienţă îndelungată în domeniu.
Datorită acestor beneficii, câştigurile materiale sunt unele pe măsură, un model reuşind să ajungă la sume de până la 20.000 $ pe lună, în funcţie de performanţe.
Comunicarea este esenţială pentru ca lucrurile să meargă impecabil la Charm Studios, iar munca în echipă este un atuu, aşa că dacă esti interesată de o slujbă în domeniu, trebuie să poţi comunica eficient.
Doar ai lângă tine pe cei mai buni din domeniu!

Ce face Charm Studios diferit faţă de alte sudiouri.
*Pe lângă cele enunţate mai sus vreau să precizez că la ei munca ta este perfect legală, în conformitate cu legislaţia românească din domeniu, tu beneficiind de toate drepturile ca angajat legal,cu toate taxele plătite şi beneficiile aferente.
*Munca ta este remunerată corect şi la timp, doar de tine depinde la ce sume  vei ajunge lunar.
*Condiţiile de lucru sunt unele demne de o companie multinatională, fiecare model are cameră proprie unde îşi desfăşoară activitatea.
De asemenea fetele beneficiază de consilier de imagine atestat,care le ajută să se promoveze corespunzător având grijă încă de la început de imaginea lor, asta incluzând: ţinute, comportament şi discurs.
*Sedinţele foto pentru promovare sunt realizate de fotografi celebri, care au realizat pictoriale pentru reviste ca The One şi  FHM.
*Aparatura electronică este una de top, studioul investind în calitate pentru rezultate profesioniste şi de durată.
*Confidenţialitatea este cuvântul de ordine atunci când vine vorba de Charm Studios.Modelele sunt încurajate să folosească doar numele de scenă atunci când lucrează.Totodată studioul are grijă ca toată activitatea să fie stocată corespunzator pe servere din SUA,  pentru o siguranţă maximă a angajatelor.


Cum poţi aplica la un job pentru Charm Studios.
Sunt mai multe variante, cea mai simplă fiind depunerea CV-ului direct pe  site-ul  charmstudios.ro.
De asemenea, pentru orice informaţie puteţi suna la numerele de telefon 0784.70.70.80 , 0721.70.70.80 sau 0753.70.70.80.
Vă stau la dispozitie doua adrese de email: Oficce@CharmStudios.ro şi Charm_Studios@yahoo.com sau puteţi intra în direct cu un operator Charm Studios pe Skype, id Charm.Studios.
Adresa:str.Doctor Raureanu, Bucureşti(Piaţa Unirii, Centru Vechi)
Indiferent de modalitatea aleasă pentru a te angaja la acest studio,  nu uita că la Charm Studios profesionalismul este ceea ce contează!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu