marți, 26 ianuarie 2016

Contact studio de videochat în Bucureşti

Dacă eşti tânără şi doreşti să lucrezi în domeniul videochatului dar nu ştii la care studio să apelezi atunci trebuie să citeşti acest articol.
Sunt mii de anunţuri online cât şi în ziare care promit condiţii decente de lucru, însă lucrurile nu stau deloc aşa.
A fi model de videochat este o meserie legală însă nu toate studiourile respectă cerințele impuse de institutul teritorial de muncă şi normele legale de muncă.
Un număr de contact pentru videochat in Bucureşti găseşti aici. Charm Studios este prezent în domeniu de peste 8 ani,reuşind de-a lungul timpului să îşi facă un renume de succes.Profesionalism şi dedicaţie în cele mai bune condiţii de muncă.


                                 De ce Charm Studios?
În primul rând pentru că este legal şi respectă cu stricteţe legile în vigoare privind condiţiile de muncă,confidenţialitatea şi siguranta modelelor.Este cel mai mare dintre studiourile deţinute de către Charm Group unde videochatul este pur şi simplu socializare  online cu ajutorul camerei video.Ideea vine de la conversaţiile obişnuite avute pe diferite reţele precum Skype însă diferenţa este ca la studio eşti plătită pentru a vorbi cu admiratori din toate colţurile lumii.
                                 Ce găsim la Charm Studios?
În primul rând profesionalism şi o echipă întreagă prezentă permanent pentru a susţine modelele şi a le îndruma în carieră.Treineri care au grijă de imaginea fetelor oferindu-le suport moral pentru o bună funcţionare a activităţii.
Totul se desfăşoară în condiţii de cea mai înaltă calitate.Aici găsiţi aparatură electrică şi electronică de top şi un mediu ambiental ce crează o atmosferă propice pentru a desfăşura acest job fără stres.
Studioul beneficiază de încăperi special amenajate pentru fiecare model în parte, computere de ultimă generaţie updatate periodic şi camere video profesioniste.
Un aspect foarte important de reţinut este că toate fotografiile,filmările şi tot ce ţine de confidenţialitatea modelelor sunt stocate pe servere ce sunt colocate în Statele Unite ale Americii în cel mai puternic datacenter.
Despre aspectul financiar trebuie menţionat că plata se face pentru o perioadă săptămânal, urmând apoi a se efectua bilunar.
Dacă vă faceţi probleme legate de confidenţialitatea serviciului dvs  atunci trebuie să precizez că încadrarea este de agent servicii clienţi, lucru ce va apărea stipulat în contractul pe care îl veţi semna.
Deci totul este perfect legal.Ai un job ca oricare altul care respectă normele inspectoratului teritorial de muncă unde îţi sunt plătite taxe şi impozite şi beneficiezi de asigurări.
Un model la  Charm Studios câştigă lunar un salariu ce porneşte de la 500$ ajungând până la suma de 20.000 $ în funcţie de performanţe.Pentru a fi un model de top trebuie urmaţi anumiţi paşi, însă alături de echipa profesionistă de traineri de la Charm Studios totul este posibil.
Fiecare angajat este stimulat prin diferite bonusuri şi concursuri consistente, astfel munca dvs se va desfăşura într-un mod plăcut şi bine plătit.
Pentru a ajunge un model de top, cu un salariu mai mult decât atractiv trebuie să ai ambiţie, să dai dovadă de profesionalism şi seriozitate şi să fii o fire pozitivă.
De asemenea, fiecare model beneficiază de consilier de imagine.Tot ce ţine de machiaj, ţinută şi conversaţie sunt concepute pentru a oferi publicului calitate iar modelului garanţia reuşitei.
Pe site veţi găsi  clipuri în care sunt prezentate încăperile  studioul unde tronează o atmosfera calmă, în cele mai luxoase decoruri .
Studioul beneficiază de camere pentru fumători şi nefumători iar curăţenia este la cel mai înalt nivel, fiind realizată de o echipă specializată.
Pentru orice informaţie apelaţi următoarele numerele de telefon:0784.70.70.80 , 0721.70.70.80  sau 0753.70.70.80.Un operator Charm Studios va răspunde întrebărilor dvs.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu